Vertskapet på Johnsgård

Monica Bye Spånberg
Daglig leder

Monica kommer fra nabobygda Tufsingdalen, og er gift med Jonas. Hun har en master i arkeologi med tema fangstanlegg for rein i Rendalen og Engerdalen (UiO) og har tatt studiet Natur- og kunnskapsturisme gjennom HIHM. I tillegg har hun vært aktiv i Røde Kors Hjelpekorps siden 2006.

 

Jonas Steigen Johnsgård
Aktivitetsleder og kjentmann

Jonas er oppvokst på Johnsgård, og tok i 2015 over turistsenteret etter sine foreldre, sammen med kona Monica. Jonas har studert et år ved College of the Rockies i Fernie, BC (Canada) hvor han utdannet seg innen ekstremturisme og redning (Mountain Adventure Skills Training). Han har også tatt studiet Natur- og kunnskapsturisme gjennom HIHM. Han har vært aktiv i Røde Kors Hjelpekorps siden 2006 og er instruktør på høyeste nivå innen vinter- og vannredning.

 

Grete A. Steigen
Kokke og kunnskapsutgiver

Grete er gift med Jan Ole og har drevet Johnsgård sammen med han siden 1999. Hun har en bachelor med hovedvekt på lokalhistorie fra UiO. Hun har også tatt studiet Natur- og kunnskapsturisme gjennom HIHM. Hun er ei god kokke, med hovedvekt på husmannskost/tradisjonskost for området.

Jan Ole Johnsgård
Kjentmann – det han ikke vet, vet ingen

Jan Ole tok over Johnsgård Turistsenter etter foreldrene sine, Astrid og John Anders i 1999 og var daglig leder til 2015. I tillegg har han drevet gårdsbruket fra 1984 til dags dato. Han var en aktiv idrettsutøver innen ski og friidrett i perioden 1978 – 1997. Jan Ole har stor lokalkunnskap, og er den du skal snakke med dersom du har spørsmål vedrørende fiske og dorgefiske, og han har også god kunnskap om trening, ski, friidrett.